Njuta Halmstad AB

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter Njuta Halmstad AB. Det finns flera verksamheter som liknar Njuta Halmstad AB i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Njuta Halmstad AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-04-20 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 2006-04-10 så har Njuta Halmstad AB varit registrerat och sedan 2006-04-20 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Njuta Halmstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Njuta Halmstad AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Norra v. 11, 302 31, Halmstad. Vi ni istället prata med Njuta Halmstad AB så kan ni göra det på .

Bolagets verksamhet ska vara att ge ut en restaurang- och nöjesbok i Halmstad, att äga fastigheter och travhästar samt att idka med de beskrivna verksamheterna därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lundin, Johan Christian som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Burke, Jeffrey Edward Eades som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Eva Camilla som är född 1974 och har titeln Suppleant, Svensson, Marie Helene som är född 1971 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lundin, Johan Christian .

Njuta Halmstad AB har 556701-8287 som sitt organisationsnummer.