Kiropraktor Amelie Norlander AB

Hallands län

Information

Kiropraktor Amelie Norlander AB är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Kiropraktor Amelie Norlander AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kiropraktor Amelie Norlander AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-06-29.

Kiropraktor Amelie Norlander AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2006-05-03.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Brog. 45, 302 38, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kiropraktor Amelie Norlander AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-129922.

Halmstad arbetar för att bolag som Kiropraktor Amelie Norlander AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kiropraktor Amelie Norlander AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget ska bedriva behandling av besvär från rörelseapparaten, specialistkompetens inom nerv-, muskel- och ledproblematik, rehabilitering, träning samt allmän hälsorådgivning jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kiropraktor Amelie Norlander AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kiropraktor Amelie Norlander AB och det är följande personer, Norlander, Amelie Monica som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Carl-Magnus som är född 1974 och har titeln Suppleant, Hansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kiropraktor Amelie Norlander AB är 556703-1876.