Monique i Halland AB

Hallands län

Information

Monique i Halland AB är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Monique i Halland AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Monique i Halland AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-06-03.

Monique i Halland AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2006-05-08. Men sedan 2006-06-03 så har Monique i Halland AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Snöstorpsv. 5, 302 48, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Monique i Halland AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-212602.

Halmstad arbetar för att bolag som Monique i Halland AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Monique i Halland AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva frisörsalong, handel med värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Monique i Halland AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Monique i Halland AB och det är följande personer, Eriksson, Sofia Helena som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Jan Kenneth Staffan som är född 1966 och har titeln Suppleant, Hägglund, Alf Jörgen som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionskonsulterna J Hägglund AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Monique i Halland AB är 556703-6032.