Halmstads Kök & Bad partner AB

Hallands län

Information

Halmstads Kök & Bad partner AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Halmstads Kök & Bad partner AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Halmstads Kök & Bad partner AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Halmstads Kök & Bad partner AB har haft sedan 2006-08-01. Halmstads Kök & Bad partner AB har funnits sedan och 2006-08-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Halmstads Kök & Bad partner AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sopranv. 16, 302 41, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-35737.

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Halmstads Kök & Bad partner AB Privat, ej börsnoterat.

Halmstads Kök & Bad partner AB har idag 556703-9499 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Halmstads Kök & Bad partner AB

Bolaget ska bedriva handel med motorfordon, konsult avseende handel med varor för hus och hem, handel med byggnadsvaror, förvaltning av fastigheter samt handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

I Halmstads Kök & Bad partner AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordén, Klas Johan Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordén, Marie Helene Carolin som är född 1965 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor, .