flower deluxe i Sverige AB

Hallands län

Information

flower deluxe i Sverige AB är ett företag som finns i Halmstad. I flower deluxe i Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Haraldsson, Anna Madeleine som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lars Gösta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Svensson, Linda Margareta som är född 1981 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med flower deluxe i Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå flower deluxe i Sverige AB på telefon 035-133710.

Bolaget skall bedriva handel med blommor, formgivning av bruksföremål i materialen glas, trä och keramik samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är flower deluxe i Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

flower deluxe i Sverige AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

flower deluxe i Sverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-11-09 och flower deluxe i Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-11-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för flower deluxe i Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

flower deluxe i Sverige AB har 556706-7441 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.