Intex Sweden AB

Hallands län

Information

Intex Sweden AB är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Intex Sweden AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Intex Sweden AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2009-03-12.

Intex Sweden AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2006-08-16. Men sedan 2006-10-05 så har Intex Sweden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Esperedsv. 12, 313 31, Oskarström. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Intex Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-227290.

Halmstad arbetar för att bolag som Intex Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Intex Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva akustikarbeten och akustikputs samt måleriarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Intex Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Intex Sweden AB och det är följande personer, Svalenberg, Kai Henrik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Bengt Fredrik som är född 1974 och har titeln Suppleant, Hermansson, Johan Tommy som är född 1974 och har titeln Revisor, Revisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Intex Sweden AB är 556708-5054.