Badrums- och köksfastigheter i Halmstad AB

Hallands län

Information

Badrums- och köksfastigheter i Halmstad AB är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Badrums- och köksfastigheter i Halmstad AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Badrums- och köksfastigheter i Halmstad AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2006-08-16.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Knut Peters v. 40, 302 41, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Badrums- och köksfastigheter i Halmstad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8987414.

Halmstad arbetar för att bolag som Badrums- och köksfastigheter i Halmstad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Badrums- och köksfastigheter i Halmstad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Badrums- och köksfastigheter i Halmstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Badrums- och köksfastigheter i Halmstad AB och det är följande personer, Danielsson, Peter Mickael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Maria Madeleine som är född 1967 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Badrums- och köksfastigheter i Halmstad AB är 556708-5096.