Fastighetsbolaget Sannarp 2 i Halmstad AB

Hallands län

Information

Bolaget ska förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fastighetsbolaget Sannarp 2 i Halmstad AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Fastighetsbolaget Sannarp 2 i Halmstad AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 2006-08-16 så skapades Fastighetsbolaget Sannarp 2 i Halmstad AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Fastighetsbolaget Sannarp 2 i Halmstad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-10-05

556708-7126 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Halmstad.

Just nu är Fastighetsbolaget Sannarp 2 i Halmstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Fastighetsbolaget Sannarp 2 i Halmstad AB så går det att nå dem via telefon på 035-171872 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Landheimer, Helena Marie

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fastighetsbolaget Sannarp 2 i Halmstad AB är Landheimer, Helena Marie som är född 1964 och har titeln Extern firmatecknare, van Bloemendaal, Wouter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, van Bloemendaal van Bennekom, Johanna Wilhelmina som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Marcusson, Lars Jonas som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .