ShipBiz International Halmstad AB

Hallands län

Information

ShipBiz International Halmstad AB är en verksamhet som finns i Halmstad. I ShipBiz International Halmstad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Brogren, Klas Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kuylenstierna, Carin Anna Mabel som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Meijer, Barbro Ingrid Marianne som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Gullmarstrand, Clas Jörgen som är född 1950 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med ShipBiz International Halmstad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå ShipBiz International Halmstad AB på telefon 035-218370.

Bolaget skall vara konsulterande inom sjöfart förekommande utrednings- och förmedlingsuppdrag och därmed förenlig verksamhet.

Idag är ShipBiz International Halmstad AB av bolagstypen Aktiebolag.

ShipBiz International Halmstad AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

ShipBiz International Halmstad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-03-08 och ShipBiz International Halmstad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-03-08.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ShipBiz International Halmstad AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

ShipBiz International Halmstad AB har 556708-9882 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.