Advokat Åke Bäck Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget ska bedriva advokatverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Advokat Åke Bäck Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Advokat Åke Bäck Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 2006-08-21 så skapades Advokat Åke Bäck Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Advokat Åke Bäck Aktiebolag har haft det sedan 2006-08-31.

Advokat Åke Bäck Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-31

556709-1698 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Halmstad.

Just nu är Advokat Åke Bäck Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Advokat Åke Bäck Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-5244220 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Advokat Åke Bäck Aktiebolag är Bäck, Åke Harald som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Fricke, Wulf-Hubertus Peter A som är född 1952 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .