J O G Transport AB

Hallands län

Information

556710-2479 är organisationsnummer för företaget J O G Transport AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J O G Transport AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som J O G Transport AB finns i.

J O G Transport AB har varit registrerat sedan 2006-09-04 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för J O G Transport AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-31.

J O G Transport AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för J O G Transport AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med J O G Transport AB så kan ni göra det på telefon genom 073-0542133 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet inom och utanför Sverige, uthyrning av fordon och personal och bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med J O G Transport AB och det är Gustafsson, Jonas Olof som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Starast, Gerd Jessica Therése som är född 1972 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,