T S Fönster och Dörrmontage AB

Hallands län

Information

T S Fönster och Dörrmontage AB är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som T S Fönster och Dörrmontage AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

T S Fönster och Dörrmontage AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2006-09-04. Men sedan 2006-11-16 så har T S Fönster och Dörrmontage AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kustroddareg. 2, 414 51, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på T S Fönster och Dörrmontage AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-212435.

Halmstad arbetar för att företag som T S Fönster och Dörrmontage AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för T S Fönster och Dörrmontage AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget ska bedriva försäljning, import, export, konsultationer, uthyrning, installation, förmedling av byggprodukter, renovering, byggnation, förvaltning av fastigheter, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för T S Fönster och Dörrmontage AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

Det finns idag lite personer som är kopplade till T S Fönster och Dörrmontage AB och det är följande personer, Svenningsson, Gerd Ann Cristina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,

Organisationsnummer för T S Fönster och Dörrmontage AB är 556710-2636.