Bröderna Borslöv Fastighets AB

Hallands län

Information

Bröderna Borslöv Fastighets AB är ett företag som finns i Halmstad. I Bröderna Borslöv Fastighets AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Borslöv, Per Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Borslöv, Lars-Olov som är född 1956 och har titeln Suppleant, Wihed, Fredrik Nils som är född 1974 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bröderna Borslöv Fastighets AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bröderna Borslöv Fastighets AB på telefon 070-8987414.

Bolaget ska äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bröderna Borslöv Fastighets AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bröderna Borslöv Fastighets AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bröderna Borslöv Fastighets AB innehar ej F-skattsedel och Bröderna Borslöv Fastighets AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-04-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bröderna Borslöv Fastighets AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Bröderna Borslöv Fastighets AB har 556710-5449 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.