MatBygget i Halmstad AB

Hallands län

Information

MatBygget i Halmstad AB är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som MatBygget i Halmstad AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

MatBygget i Halmstad AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2006-09-18.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till GOLFBANEVÄGEN, 302 73, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MatBygget i Halmstad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-32550.

Halmstad arbetar för att verksamheter som MatBygget i Halmstad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för MatBygget i Halmstad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget ska bedriva cateringverksamhet, events, festivaler, mat- och dryckserveringar jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för MatBygget i Halmstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant..

Det finns idag lite personer som är kopplade till MatBygget i Halmstad AB och det är följande personer, Poulsen, Kim som är född 1959 och har titeln VD, Poulsen, Kim som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Mats Daniel som är född 1979 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för MatBygget i Halmstad AB är 556711-2627.