Avander & Jahr AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Avander & Jahr AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Avander & Jahr AB är ett av dem. Statusen för Avander & Jahr AB är att Bolaget är aktivt.

Avander & Jahr AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-10-05. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Avander & Jahr AB ska trivas.

Avander & Jahr AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva marknadsföring på Internet, försäljning av böcker samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Avander & Jahr AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-01.

Idag är Avander & Jahr AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Avander & Jahr AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Avander & Jahr AB är Jahr, John Fredrik som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Avander, Johan Daniel som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Hans Åke Tobias som är född 1976 och har titeln Suppleant, Torsson, Lars Mikael som är född 1973 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Avander & Jahr AB har 556712-4101 som sitt organisationsnummer.