Fastighetsbolaget Filen 4 i Halmstad AB

Hallands län

Information

Fastighetsbolaget Filen 4 i Halmstad AB är en verksamhet som finns i Halmstad. I Fastighetsbolaget Filen 4 i Halmstad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Petersson, John Greger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fricke, Wulf-Hubertus Peter A som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Andrén, Sven Anders Lennart som är född 1947 och har titeln Suppleant, Falk, Wiveca Charlotte som är född 1972 och har titeln Revisor, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Fastighetsbolaget Filen 4 i Halmstad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fastighetsbolaget Filen 4 i Halmstad AB på telefon 035-102585.

Bolaget skall förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fastighetsbolaget Filen 4 i Halmstad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Fastighetsbolaget Filen 4 i Halmstad AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fastighetsbolaget Filen 4 i Halmstad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-11-09 och Fastighetsbolaget Filen 4 i Halmstad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-11-09.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fastighetsbolaget Filen 4 i Halmstad AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Fastighetsbolaget Filen 4 i Halmstad AB har 556713-5941 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.