Vilshärads-rör AB

Hallands län

Information

Vilshärads-rör AB är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Vilshärads-rör AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Vilshärads-rör AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2009-08-20.

Vilshärads-rör AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2006-11-02. Men sedan 2006-11-30 så har Vilshärads-rör AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Skallebackav. 26, 302 41, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vilshärads-rör AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5941481.

Halmstad arbetar för att företag som Vilshärads-rör AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vilshärads-rör AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva VVS-installationer, handel med byggnadsmaterial, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vilshärads-rör AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vilshärads-rör AB och det är följande personer, Bengtsson, Frank Michael Reinhold som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Anna Karolina som är född 1982 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Vilshärads-rör AB är 556714-4786.