I. M. Mikaelsson Elektronik AB

Hallands län

Information

I. M. Mikaelsson Elektronik AB är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som I. M. Mikaelsson Elektronik AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

I. M. Mikaelsson Elektronik AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-12-07.

I. M. Mikaelsson Elektronik AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2006-11-10. Men sedan 2006-12-07 så har I. M. Mikaelsson Elektronik AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Pyritv. 4, 302 59, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på I. M. Mikaelsson Elektronik AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-102476.

Halmstad arbetar för att företag som I. M. Mikaelsson Elektronik AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för I. M. Mikaelsson Elektronik AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget ska bedriva reparation, service, utbildning samt försäljning av utrustning till bilverkstäder och bilindustrin jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för I. M. Mikaelsson Elektronik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till I. M. Mikaelsson Elektronik AB och det är följande personer, Mikaelsson, Rolf Ingvar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Mikaelsson, Anette Carola som är född 1968 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för I. M. Mikaelsson Elektronik AB är 556715-1625.