Nordix Gruppen AB

Hallands län

Information

Nordix Gruppen AB är ett företag som finns i Halmstad. I Nordix Gruppen AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olovsson, Bengt Patric som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Swahn, Pauline Maria Carin som är född 1976 och har titeln Suppleant, Blomstervall, Dennis Per Arne som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nordix Gruppen AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nordix Gruppen AB på telefon 070-5603660.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av produkter till processindustrin, utbildningar och konsultation inom transmissionsteknik och skärteknik till processindustrin. Bolaget ska även arbeta med all verksamhet rörande framställning av internt externt media material. Detta gäller bild (still som rörlig), musik, broschyrmaterial samt material för utbildning till försäljningsföretag samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nordix Gruppen AB av bolagstypen Aktiebolag.

Nordix Gruppen AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Nordix Gruppen AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-02-08 och Nordix Gruppen AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-02-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nordix Gruppen AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Nordix Gruppen AB har 556715-5600 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.