EU-Grossisten i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget ska köpa och sälja fastigheter, uthyrning av fastigheter, köpa och sälja restaurangmaskiner, uthyrning av restaurang- maskiner till restauranger samt jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för EU-Grossisten i Halmstad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är EU-Grossisten i Halmstad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 2006-11-17 så skapades EU-Grossisten i Halmstad Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel EU-Grossisten i Halmstad Aktiebolag har haft det sedan 2007-01-25.

EU-Grossisten i Halmstad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-25

556715-7036 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är EU-Grossisten i Halmstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med EU-Grossisten i Halmstad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-102258 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom EU-Grossisten i Halmstad Aktiebolag är Kayacan, Recep Saban som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Kurt, Ibrahim som är född 1978 och har titeln Suppleant, Johansson, Anders Mattias som är född 1972 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .