Fastighetsaktiebolaget Sachsvik

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Fastighetsaktiebolaget Sachsvik är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Fastighetsaktiebolaget Sachsvik är ett av dem. Statusen för Fastighetsaktiebolaget Sachsvik är att Bolaget är aktivt.

Fastighetsaktiebolaget Sachsvik är ett Aktiebolag och skapades 2006-11-17. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fastighetsaktiebolaget Sachsvik ska trivas.

I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska äga och förvalta fastigheter och aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fastighetsaktiebolaget Sachsvik inte är momsregistrerat.

Idag är Fastighetsaktiebolaget Sachsvik Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Fastighetsaktiebolaget Sachsvik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-31330.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsson, Björn Ingemar -Larsson, Bo Rutger.

De som är på något sätt har med Fastighetsaktiebolaget Sachsvik är Larsson, Bo Rutger som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Björn Ingemar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Leif Gunnar Christer som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Fastighetsaktiebolaget Sachsvik har 556715-8141 som sitt organisationsnummer.