Gambei AB

Hallands län

Information

Gambei AB är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Gambei AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gambei AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-12-07.

Gambei AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2006-11-28. Men sedan 2006-12-07 så har Gambei AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Fammarp Olsgård, 305 91, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gambei AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7346319.

Halmstad arbetar för att bolag som Gambei AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gambei AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva hälso- och sjukvårdsverksamhet, författar- och bokförlagsverksamhet, ekonomisk konsultations- och rådgivningsverksamhet, idka köp- och försäljning av värdepapper, köp och försäljning av konst- och konstföremål, köp och försäljning samt uthyrning av fast egendom och bostdsrätter samt bedriva uthyrning av desamma samt därmed förenliga verksamheter.

Firmatecknare för Gambei AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gambei AB och det är följande personer, Wirén, Bo Michael som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyhuus Wirén, Ulla-Mi Lagesdotter som är född 1954 och har titeln Suppleant, Persson, Staffan Roland som är född 1954 och har titeln Revisor, SM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gambei AB är 556716-5559.