B.n.m i Halmstad AB

Hallands län

Information

B.n.m i Halmstad AB är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som B.n.m i Halmstad AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

B.n.m i Halmstad AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-01-25.

B.n.m i Halmstad AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2006-12-27.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Jollev. 2, 302 72, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på B.n.m i Halmstad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-172220.

Halmstad arbetar för att bolag som B.n.m i Halmstad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för B.n.m i Halmstad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva specialistläkarvård och medicinsk konsultverksamhet, handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för B.n.m i Halmstad AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till B.n.m i Halmstad AB och det är följande personer, Nilsson, Bengt-Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, van Renswoude, Gijsbertha Berdien som är född 1953 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för B.n.m i Halmstad AB är 556718-6894.