PJT i Halmstad AB

Hallands län

Information

PJT i Halmstad AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där PJT i Halmstad AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. PJT i Halmstad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket PJT i Halmstad AB har haft sedan 2007-04-28. PJT i Halmstad AB har funnits sedan och 2007-05-03 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till PJT i Halmstad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Mickedalav. 1, 302 35, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7658724.

Halmstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är PJT i Halmstad AB Privat, ej börsnoterat.

PJT i Halmstad AB har idag 556718-8874 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för PJT i Halmstad AB

Bolaget skall bedriva person- och godsbefordran, fastighetsförvaltning, entreprenadverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I PJT i Halmstad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Petter Fredrik som är född 1971 och har titeln VD, Johansson, Petter Fredrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bengt Petter som är född 1942 och har titeln Suppleant, Wihed, Fredrik Nils som är född 1974 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .