Nicklas Tagesson Transport AB

Hallands län

Information

556719-5168 är organisationsnummer för bolaget Nicklas Tagesson Transport AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nicklas Tagesson Transport AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Nicklas Tagesson Transport AB finns i.

Nicklas Tagesson Transport AB har varit registrerat sedan 2007-01-08 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nicklas Tagesson Transport AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-25.

Nicklas Tagesson Transport AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nicklas Tagesson Transport AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Nicklas Tagesson Transport AB så kan ni göra det på telefon genom 070-9761125 eller genom brev på följande adress:
Litorinav. 50, 302 56, Halmstad

Bolagets verksamhet är åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nicklas Tagesson Transport AB och det är Tagesson, Jens Nicklas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Tagesson, Pia Lena som är född 1963 och har titeln Suppleant, Ejnarsson, Jan Åke Mikael som är född 1964 och har titeln Revisor, Nissastadens Revision AB som är född och har titeln Revisor,