AB Plastikkonsult i Halmstad

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter AB Plastikkonsult i Halmstad. Det finns flera verksamheter som liknar AB Plastikkonsult i Halmstad i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

AB Plastikkonsult i Halmstad är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-02-01 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 2007-01-18 så har AB Plastikkonsult i Halmstad varit registrerat. Idag är AB Plastikkonsult i Halmstad Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med AB Plastikkonsult i Halmstad så kan man gör det genom att posta ett brev till Kattegattsv. 20, 302 70, Halmstad. Vi ni istället prata med AB Plastikkonsult i Halmstad så kan ni göra det på .

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom sjukvård och värdepappershandel, samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Wetter, Lars Oscar Andreas som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Wetter, Karin Eleonora som är född 1943 och har titeln Suppleant, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

AB Plastikkonsult i Halmstad har 556720-9456 som sitt organisationsnummer.