halmstad team service AB

Hallands län

Information

halmstad team service AB är ett bolag som finns i Halmstad. I halmstad team service AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Billing, Tero Johannes som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Billing, Inga Charlotte Angelika som är född 1969 och har titeln Suppleant, Svensson, Linda Margareta som är född 1981 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med halmstad team service AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå halmstad team service AB på telefon 076-1279230.

Bolaget skall bedriva service, installation och reparation avseende el, värme, ventilation och sanitet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är halmstad team service AB av bolagstypen Aktiebolag.

halmstad team service AB är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

halmstad team service AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-03-08 och halmstad team service AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-03-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för halmstad team service AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant.

halmstad team service AB har 556721-8424 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.