HomeMaid Syd AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och HomeMaid Syd AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och HomeMaid Syd AB är ett av dem. Statusen för HomeMaid Syd AB är att Bolaget är aktivt.

HomeMaid Syd AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-02-03. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som HomeMaid Syd AB ska trivas.

HomeMaid Syd AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-14. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva service inom hushållstjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HomeMaid Syd AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-14.

Idag är HomeMaid Syd AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med HomeMaid Syd AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-161550.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med HomeMaid Syd AB är Keller, Åsa Birgitta som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Folkar, Carl Martin som är född 1974 och har titeln Suppleant, Lagerberg, Bo Magnus som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

HomeMaid Syd AB har 556722-7136 som sitt organisationsnummer.