Eptech Solutions AB

Hallands län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva service, installation, konstruktion och konsultationer inom avbrottsfri kraft och reservkraft huvudsakligen till industrier, stat och kommun, handel med värdepapper, fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Eptech Solutions AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Eptech Solutions AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 2007-02-06 så skapades Eptech Solutions AB och bolaget är har F-skattsedel Eptech Solutions AB har haft det sedan 2007-02-22.

Eptech Solutions AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-02-22

556723-0304 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är Eptech Solutions AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Eptech Solutions AB så går det att nå dem via telefon på 035-59790 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Eptech Solutions AB är Gustavsson, David Åke Peter som är född 1971 och har titeln VD, Pålsson, Jan-Erik som är född 1964 och har titeln Vice VD, Gustavsson, David Åke Peter som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Jan-Erik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Roger Micael som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mallander, Annika Britt-Marie som är född 1964 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .