A.D Shop AB

Hallands län

Information

556725-1920 är organisationsnummer för företaget A.D Shop AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A.D Shop AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som A.D Shop AB finns i.

A.D Shop AB har varit registrerat sedan 2007-03-02 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för A.D Shop AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-24.

A.D Shop AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för A.D Shop AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. Ordförande saknas.

Vill ni komma i kontakt med A.D Shop AB så kan ni göra det på telefon genom 035-126499 eller genom brev på följande adress:
Skonertg. 12, 302 42, Halmstad

Bolaget ska bedriva försäljning av inredning för kontor, butik och offentlig miljö samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med A.D Shop AB och det är Kjölvmark, Sven Joakim som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Almén, Eva Karin Maria som är född 1978 och har titeln Suppleant, Wihed, Fredrik Nils som är född 1974 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad KB som är född och har titeln Revisor,