Småföretagens Redovisning i Halmstad AB

Hallands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att tillhandahålla redovisningstjänster, elkonsultationer, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Småföretagens Redovisning i Halmstad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Småföretagens Redovisning i Halmstad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 2007-03-05 så skapades Småföretagens Redovisning i Halmstad AB och företaget är har F-skattsedel Småföretagens Redovisning i Halmstad AB har haft det sedan 2007-03-29.

Småföretagens Redovisning i Halmstad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-04-06

556725-3090 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är Småföretagens Redovisning i Halmstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Småföretagens Redovisning i Halmstad AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Småföretagens Redovisning i Halmstad AB är Tagesson, Pia Lena som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Dennis Peter som är född 1958 och har titeln Suppleant, Ekstrand, Mats Greger som är född 1966 och har titeln Revisor, Ekstrand Rask Andersson Revisorer AB som är född och har titeln Revisor, .