AB Svensk Truckförarutbildning

Hallands län

Information

AB Svensk Truckförarutbildning hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där AB Svensk Truckförarutbildning finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. AB Svensk Truckförarutbildning tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket AB Svensk Truckförarutbildning har haft sedan 2007-06-21. AB Svensk Truckförarutbildning har funnits sedan och 2007-07-30 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till AB Svensk Truckförarutbildning så kan ni göra det genom att skicka er post till Syrénv. 10, 313 32, Oskarström men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-61045.

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är AB Svensk Truckförarutbildning Privat, ej börsnoterat.

AB Svensk Truckförarutbildning har idag 556725-3793 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för AB Svensk Truckförarutbildning

Aktiebolagets verksamhet ska vara att utbilda truckförare samt därmed förenlig verksamhet.

I AB Svensk Truckförarutbildning så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Frölid, Kjell Tommy som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Frölid, Gun-Britt Margareta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Birgitta Ann-Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, BiJako Revision AB som är född och har titeln Revisor, .