Nyatorps Veterinärsklinik AB

Hallands län

Information

Nyatorps Veterinärsklinik AB är ett bolag som finns i Halmstad. I Nyatorps Veterinärsklinik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Spångfors, Kerstin Birgitta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Spångfors, Erik Gabriel som är född 1986 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nyatorps Veterinärsklinik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nyatorps Veterinärsklinik AB på telefon 035-211290.

Bolaget ska bedriva veterinärsverksamhet, utbildning inom veterinärsbranschen samt konsultverksamet inom redovisningsbranschen jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nyatorps Veterinärsklinik AB av bolagstypen Aktiebolag.

Nyatorps Veterinärsklinik AB är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Nyatorps Veterinärsklinik AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-05-31 och Nyatorps Veterinärsklinik AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-05-31.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nyatorps Veterinärsklinik AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Nyatorps Veterinärsklinik AB har 556725-6382 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.