P O Lift Aktiebolag

Hallands län

Information

P O Lift Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där P O Lift Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. P O Lift Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket P O Lift Aktiebolag har haft sedan 2007-06-28. P O Lift Aktiebolag har funnits sedan och 2007-06-28 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till P O Lift Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Strängv. 5, 313 33, Oskarström men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-68234.

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är P O Lift Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

P O Lift Aktiebolag har idag 556725-8248 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för P O Lift Aktiebolag

Bolaget ska bedriva uthyrning av byggliftar som används för husbyggnationer, och därmed förenlig verksamhet.

I P O Lift Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ottosson, Pierre Peter Jerry som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Per Gösta Lennart som är född 1956 och har titeln Suppleant, Nilsson, Åke Gustav som är född 1951 och har titeln Revisor, Åke Nilsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .