CompRack AB

Hallands län

Information

556727-5143 är organisationsnummer för bolaget CompRack AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CompRack AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som CompRack AB finns i.

CompRack AB har varit registrerat sedan 2007-03-30 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för CompRack AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-14.

CompRack AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för CompRack AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med CompRack AB så kan ni göra det på telefon genom 035-7100770 eller genom brev på följande adress:
Linjeg. 3 A, 302 50, Halmstad

Bolaget skall utveckla, tillverka och sälja utrustning för vattenvägar inom kraftverksindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CompRack AB och det är Bårdén, Lars Leif som är född 1964 och har titeln VD, Bårdén, Lars Leif som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömberg, Karl Otto som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wendt, Eva Kristina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Svensson, Linda Margareta som är född 1981 och har titeln Revisor, Wihed, Fredrik Nils som är född 1974 och har titeln RevisorssuppleantBDO Nordic Halmstad KB som är född och har titeln Revisor,