Vivaldi Kliniken AB

Hallands län

Information

556727-7396 är organisationsnummer för verksamheten Vivaldi Kliniken AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vivaldi Kliniken AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Vivaldi Kliniken AB finns i.

Vivaldi Kliniken AB har varit registrerat sedan 2007-04-04 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vivaldi Kliniken AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-31.

Vivaldi Kliniken AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vivaldi Kliniken AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Vivaldi Kliniken AB så kan ni göra det på telefon genom 0371-82114 eller genom brev på följande adress:
N. Långg. 25, 332 30, Gislaved

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva kiropraktik, läkarvård, rehabilitering och friskvård, fastighetsförvatlning, handel med värdepapper samt försäljning av kosttillskott och träningsprodukter jämte därmed förenli verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vivaldi Kliniken AB och det är Carlsson, Jan Johan Harry som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Hanna Marja Susanna som är född 1971 och har titeln Suppleant, Hansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,