KH Förebygg AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och KH Förebygg AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och KH Förebygg AB är ett av dem. Statusen för KH Förebygg AB är att Bolaget är aktivt.

KH Förebygg AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-04-16. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som KH Förebygg AB ska trivas.

KH Förebygg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-24. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultationer inom personaladministration och därmed förenlig verksamhet, samt äga och förvalta värdepapper, fast och lös egendom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KH Förebygg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-24.

Idag är KH Förebygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med KH Förebygg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-126002.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med KH Förebygg AB är Henriksson, Kjell Erik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Britt Kristina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, .

KH Förebygg AB har 556728-1687 som sitt organisationsnummer.