Shelf Ready AB

Hallands län

Information

Konstruktion och försäljning av förpackningar och därtill hörande maskinutrustning. Konsultverksamhet i förpackningar samt handel med värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Shelf Ready AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Shelf Ready AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 2007-05-16 så skapades Shelf Ready AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556729-9143 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är Shelf Ready AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Shelf Ready AB så går det att nå dem via telefon på 035-187020 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Shelf Ready AB är Salander, Torben Mikael som är född 1960 och har titeln VD, Salander, Torben Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennerholm, Karin Charlotta Linnéa som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennerholm, Lars Ivar Gustaf som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Larsson, Claes-Eric Ragnar som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor.