Frennarps Kakel & Bygg AB

Hallands län

Information

Frennarps Kakel & Bygg AB är ett bolag som finns i Halmstad. I Frennarps Kakel & Bygg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Lennart Magnus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansen, Mats Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Hanna Maria som är född 1975 och har titeln Suppleant, Hansen, Kerstin Helen som är född 1960 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Frennarps Kakel & Bygg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Frennarps Kakel & Bygg AB på telefon .

Bolaget skall bedriva renoveringar och bygnationer inom bygg- och kakelbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Frennarps Kakel & Bygg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Frennarps Kakel & Bygg AB är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Frennarps Kakel & Bygg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-10-18 och Frennarps Kakel & Bygg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-10-18.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Frennarps Kakel & Bygg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Frennarps Kakel & Bygg AB har 556731-7937 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.