BREDEC AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och BREDEC AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och BREDEC AB är ett av dem. Statusen för BREDEC AB är att Bolaget är aktivt.

BREDEC AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-07-05. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som BREDEC AB ska trivas.

BREDEC AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-04. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet är att verka inom områdena kultur och pedagogik genom att anordna utbildningar och föreläsningar föredrag, bedriva släktforskning och bildåtergivning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BREDEC AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-04.

Idag är BREDEC AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med BREDEC AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5645520.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med BREDEC AB är Brenning, Hans Christian som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Decker Brenning, Susan Renee som är född 1965 och har titeln Suppleant, Celinder, Karl Åke Göran som är född 1946 och har titeln Revisor, Celinder Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

BREDEC AB har 556734-3735 som sitt organisationsnummer.