Mikael B Fastighetsteknik AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Mikael B Fastighetsteknik AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mikael B Fastighetsteknik AB är ett av dem. Statusen för Mikael B Fastighetsteknik AB är att Bolaget är aktivt.

Mikael B Fastighetsteknik AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-07-25. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mikael B Fastighetsteknik AB ska trivas.

Mikael B Fastighetsteknik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-03-27. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva entreprenad inom byggsektorn.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mikael B Fastighetsteknik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-03-27.

Idag är Mikael B Fastighetsteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Mikael B Fastighetsteknik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-1571063.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Mikael B Fastighetsteknik AB är Binnås, Harry Ingvar Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Binnås, Susanne som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Wigroth, Leif Kenneth Inge som är född 1966 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor, .

Mikael B Fastighetsteknik AB har 556735-2256 som sitt organisationsnummer.