Cederbonds Aktiebolag

Hallands län

Information

Cederbonds Aktiebolag är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Cederbonds Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Cederbonds Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-09-06.

Cederbonds Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2007-08-21. Men sedan 2007-09-06 så har Cederbonds Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nämndemansg. 18, 302 47, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Cederbonds Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-3999595.

Halmstad arbetar för att företag som Cederbonds Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Cederbonds Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall driva inom konsultation, utbildning och handel närmare bestämt inom hälsovård, pedagogiskt material (såsom böcker och leksaker) samt livsmedel.

Firmatecknare för Cederbonds Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Cederbonds Aktiebolag och det är följande personer, Doumit, Micheline som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Doumit, Raymond som är född 1969 och har titeln Suppleant, Herne, Bo Jonas Mats som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Cederbonds Aktiebolag är 556736-2347.