LeptonRadio AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och LeptonRadio AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och LeptonRadio AB är ett av dem. Statusen för LeptonRadio AB är att Bolaget är aktivt.

LeptonRadio AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-09-12. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som LeptonRadio AB ska trivas.

LeptonRadio AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-04-10. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska utveckla och sälja radioelektronik samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LeptonRadio AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-04-10.

Idag är LeptonRadio AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med LeptonRadio AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0340-270181.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med LeptonRadio AB är Bilstrup, Urban Bo som är född 1971 och har titeln VD, Viberg, Per-Arne Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Bilstrup, Urban Bo som är född 1971 och har titeln Suppleant, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

LeptonRadio AB har 556737-6057 som sitt organisationsnummer.