Nidles Bygg AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet och förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nidles Bygg AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Nidles Bygg AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 2007-09-24 så skapades Nidles Bygg AB och verksamheten är har F-skattsedel Nidles Bygg AB har haft det sedan 2007-11-01.

Nidles Bygg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-11-01

556738-8052 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Halmstad.

Just nu är Nidles Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Nidles Bygg AB så går det att nå dem via telefon på 070-3353327 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nidles Bygg AB är Nidle, Tom Kennet som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Nidle, Linda Angelica Constance som är född 1974 och har titeln Suppleant, Hansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .