Hasselgren Transport AB

Hallands län

Information

Hasselgren Transport AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Hasselgren Transport AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hasselgren Transport AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Hasselgren Transport AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Hasselgren Transport AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-177780.

Halmstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hasselgren Transport AB Privat, ej börsnoterat.

Hasselgren Transport AB har idag 556739-3664 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för Hasselgren Transport AB

Bolaget skall bedriva transport- och åkeriverksamhet, uthyrning av personal, förvaltning av fastigheter, samt därmed förenlig verksamhet.

I Hasselgren Transport AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wahlgren, Nils Sture Christer som är född 1947 och har titeln Likvidator, .