Communicative Capital i Halmstad AB

Hallands län

Information

556741-9519 är organisationsnummer för verksamheten Communicative Capital i Halmstad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Communicative Capital i Halmstad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Communicative Capital i Halmstad AB finns i.

Communicative Capital i Halmstad AB har varit registrerat sedan 2007-11-05 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-12-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Communicative Capital i Halmstad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-12-06.

Communicative Capital i Halmstad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Communicative Capital i Halmstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Communicative Capital i Halmstad AB så kan ni göra det på telefon genom 031-7601011 eller genom brev på följande adress:
Falckens v. 3, 302 34, Halmstad

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva konsultverksamhet avseende företagsorganisation, information inklusive ekonomiskaoch administrativa system.

Det finns olika personer som har en koppling med Communicative Capital i Halmstad AB och det är Sandberg, Max Peder som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg Efvergren, Linda Marie som är född 1978 och har titeln Suppleant, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,