AB Torbjörns Grävmaskiner Skedalahed

Hallands län

Information

AB Torbjörns Grävmaskiner Skedalahed är en verksamhet som finns i Halmstad. I AB Torbjörns Grävmaskiner Skedalahed finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lavesson, Håkan Torbjörn som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Winberg, Anna Inger som är född 1971 och har titeln Suppleant, Ejnarsson, Jan Åke Mikael som är född 1964 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med AB Torbjörns Grävmaskiner Skedalahed så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå AB Torbjörns Grävmaskiner Skedalahed på telefon 070-2948372.

Bolagets verksamhet är att bedriva schakt och entreprenadarbeten, värdepappersförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är AB Torbjörns Grävmaskiner Skedalahed av bolagstypen Aktiebolag.

AB Torbjörns Grävmaskiner Skedalahed är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

AB Torbjörns Grävmaskiner Skedalahed innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-11-29 och AB Torbjörns Grävmaskiner Skedalahed är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-11-29.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AB Torbjörns Grävmaskiner Skedalahed så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

AB Torbjörns Grävmaskiner Skedalahed har 556742-0996 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.