S G Access AB

Hallands län

Information

556746-4093 är organisationsnummer för bolaget S G Access AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som S G Access AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som S G Access AB finns i.

S G Access AB har varit registrerat sedan 2007-12-13 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-01-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för S G Access AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-01-24.

S G Access AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för S G Access AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med S G Access AB så kan ni göra det på telefon genom 035-171830 eller genom brev på följande adress:
Ryttarev. 18 B, 302 60, Halmstad

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva tillverkning och försäljning av skyltar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med S G Access AB och det är Schöldsten, Peter Olov som är född 1970 och har titeln Extern VD, von Porat, Anders Henrik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergqvist, Bertil Inge Staffan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Fogelberg, Carl Ola som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Grankvist, Jan Erling Ingemar som är född 1947 och har titeln Revisor, Tre Revisorer HB som är född och har titeln Revisor