Skottorps Industriservice AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Skottorps Industriservice AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Skottorps Industriservice AB är ett av dem. Statusen för Skottorps Industriservice AB är att Bolaget är aktivt.

Skottorps Industriservice AB är ett Aktiebolag och skapades 2008-01-28. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Skottorps Industriservice AB ska trivas.

Skottorps Industriservice AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-04-17. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolaget ska bedriva legotillverkning och legoarbeten inom verkstads- och gummiindustrin.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skottorps Industriservice AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-04-17.

Idag är Skottorps Industriservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Skottorps Industriservice AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0430-29390.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Skottorps Industriservice AB är Fagerberg, Roy Sören Tommy som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Karl Åke Jörgen som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Fagerberg, Emelie som är född 1984 och har titeln Suppleant, Hansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Skottorps Industriservice AB har 556750-6810 som sitt organisationsnummer.