ByggMer i Sverige AB

Hallands län

Information

ByggMer i Sverige AB är en verksamhet som finns i Halmstad. I ByggMer i Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Karl Ulf Antero som är född 1954 och har titeln VD, Olsson, Karl Ulf Antero som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Anna Maria som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lindbäck, Sara Josefine som är född 1971 och har titeln Revisor, Revisab Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med ByggMer i Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå ByggMer i Sverige AB på telefon 073-3688601.

Bolaget skall bedriva byggentreprenad, om- och tillbyggnad av bostadshus, kontor och lokaler samt uföra gräv- och schaktjobb samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall genom bifirma sälja resor, produkter och tjänster inom resebranschen och därmed förenlig verksamhet.

Idag är ByggMer i Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

ByggMer i Sverige AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

ByggMer i Sverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-05-15 och ByggMer i Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-05-15.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ByggMer i Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

ByggMer i Sverige AB har 556750-7826 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.